Pärontartelette - La Boulangerie innehåller
Pärontartelette - La Boulangerie innehåller: Päron (46 %). Tårtbotten (32 %): vetemjöl, smör,
socker, ägg, mandel, salt. Mandelkräm (27 %): socker,
mandel, ägg, margarin [rapsolja, vatten,
emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror)],
vatten, smör, crèmeblandning [socker, modifierad
vetestärkelse, mjölkpulver, kokosolja,
stabiliseringsmedel (natriumalginat), salt, färgämne
(karoten), aromer], vetemjöl, bakpulverblandning
[bakpulver (difosfater, natriumbikarbonat), vetemjöl],
aromer. Glasyr (4 %): aprikosglasyr [glukosfruktossirap,
vatten, socker, aprikos, förtjockningsmedel (pektin,
natriumalginat), surhetsreglerande medel (citronsyra),
aromer], vatten.
KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ANDRA NÖTTER OCH FISK.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!