Surdegsciabatta mörk innehåller: Ingredienser: VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (fullkornsmjöl av RÅG, vatten, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN), fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, solroskärnor, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, jäst, VETEgluten, mältat rostad och mosad RÅG, druvsocker, rapsolja, maltmjöl av KORN. Kan innehålla spår av havre mandel, mjölk
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Surdegsciabatta mörk´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 39 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 3.3 g | |
Kolhydrater | 45.0 g | |
Protein | 8.4 g | |
Fibrer | 3.6 g | 14.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.4 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 1.6 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.5 g | 25.0 % |