Glutenfri Dansk surdeg innehåller: Vatten, majsmjöl, pumpakärnor, rismjöl, sirap, bovetemjöl, linfrö, SESAMFRÖ, solrosfrön, psylliumfröskal, jäst, nyponskalmjöl, surdegspulver av ris, salt, natriumbikarbonat, spiskummin
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Glutenfri Dansk surdeg´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 49 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 14.0 g | |
Kolhydrater | 25.0 g | |
Protein | 9.2 g | |
Fibrer | 6.0 g | 24.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 2.2 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 3.7 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.5 g | 25.0 % |