Ekologiskt danskt rågbröd innehåller: INGREDIENSER: Vatten, fullkornsmjöl av RÅG/RUG*, RÅGKROSS/knust RUG*, fullkornsmjöl av VETE/HVEDE*, solrosfrön*, mörk sirap*, salt, malt av KORN/BYG*, jäst/gær. Oblat: potatisstärkelse/kartoffelstivelse *, vegetabilisk olja (solros)*, maltextrakt [av KORN/BYG]*. *= Ekologisk/økologisk råvara
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Ekologiskt danskt rågbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 40 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 3.7 g | |
Kolhydrater | 33.0 g | |
Protein | 5.7 g | |
Fibrer | 7.0 g | 28.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.3 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 3.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 0.7 g | 12.0 % |