Innehållsförteckning, näring och RDI för Ekologiskt danskt rågbröd (Bonjour / Vaasan Sverige AB)

Ekologiskt danskt rågbröd innehåller

Ekologiskt danskt rågbröd innehåller: INGREDIENSER: Vatten, fullkornsmjöl av RÅG/RUG*, RÅGKROSS/knust RUG*, fullkornsmjöl av VETE/HVEDE*, solrosfrön*, mörk sirap*, salt, malt av KORN/BYG*, jäst/gær. Oblat: potatisstärkelse/kartoffelstivelse *, vegetabilisk olja (solros)*, maltextrakt [av KORN/BYG]*. *= Ekologisk/økologisk råvara

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Ekologiskt danskt rågbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 40 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 3.7 g
Kolhydrater 33.0 g
Protein 5.7 g
Fibrer 7.0 g
28.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 205.0 kcal
kJ 856.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.3 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 3.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.7 g
12.0 %