KladdkakaTartelette gluten&mjölkfri innehåller: Socker, vegetabiliskt fett (kokos,raps), rismjöl, vatten, vegetabilisk olja (kokos,raps), salt, emulgeringsmedel (E 471,emulgeringsmedel E 322 (solros)), arom, surhetsreglerande medel E 330, citronsyra, emulgeringsmedel E 322 (solros), guargum E 412, kakaomassa, kakaosmör, kaliumsorbat, konserveringsmedel E 202, natriumbensoat, natriumkarbonat, naturlig arom (vanilj), strösocker, vitamin A och D, ÄGG, ÄGGULA, ÄGGVITA
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
KladdkakaTartelette gluten&mjölkfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 58 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 30.0 g | |
Kolhydrater | 40.0 g | |
Protein | 4.0 g | |
Fibrer | 2.0 g | 8.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 17.0 g |
Enkelomättade | 6.0 g |
Fleromättade | 2.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 34.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 3.0 g | 50.0 % |