Innehållsförteckning, näring och RDI för Hallonmuffins (gluten&mjölkfri) (GRAYS BAKERY / GRAYS BAKERY AB)

Hallonmuffins (gluten&mjölkfri) innehåller

Hallonmuffins (gluten&mjölkfri) innehåller: Vatten, rapsolja, socker, rismjöl, hallon, ÄGG, vegetabilisk olja (kokos,raps), potatisstärkelse, majsstärkelse, förtjockningsmedel E440, bakpulver (E450,E500), antioxidationsmedel E335, naturlig arom, VETESTÄRKELSE, bakpulver E450, bakpulver E500ii, emulgeringsmedel E475, emulgeringsmedel E481, HELÄGGSPULVER, modifierad stärkelse, naturliga smakämnen, salt, stabiliseringmedel E 412, stabiliseringsmedel E415, stabiliseringsmedel E466, stärkelsesirap, ÄGGVITEPULVER

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Hallonmuffins (gluten&mjölkfri)´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 2 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 18.0 g
Kolhydrater 42.0 g
Protein 2.9 g
Fibrer 0.6 g
2.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 340.0 kcal
kJ 1419.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.4 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 19.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.0 g
0.0 %