Kladdkaka gluten & mjölkfri innehåller: Socker, vegetabiliskt fett (palm,kokos,raps), rismjöl, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471,emulgeringsmedel E322 (solros)), arom, surhetsreglerande medel E330, citronsyra, emulgeringsmedel E322 (solros), guargum E412, kakaomassa, kakaosmör, kaliumsorbat, konserveringsmedel E202, natriumbensoat, natriumkarbonat, naturlig arom (vanilj), strösocker, vitamin A och D, ÄGG, ÄGGULA, ÄGGVITA
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Kladdkaka gluten & mjölkfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 30.0 g | |
Kolhydrater | 40.0 g | |
Protein | 4.4 g | |
Fibrer | 1.6 g | 6.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 17.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 34.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 2.8 g | 47.0 % |