Innehållsförteckning, näring och RDI för Kladdkaka (gluten&mjölkfri) (GRAYS BAKERY / GRAYS BAKERY AB)

Kladdkaka (gluten&mjölkfri) innehåller

Kladdkaka (gluten&mjölkfri) innehåller: Socker, vegetabiliskt fett (kokos,raps), rismjöl, vatten, vegetabilisk olja (kokos,raps), salt, emulgeringsmedel (E 471,emulgeringsmedel E 322 (solros)), arom, surhetsreglerande medel E 330, citronsyra, emulgeringsmedel E 322 (solros), guargum E 412, kakaomassa, kakaosmör, kaliumsorbat, konserveringsmedel E 202, natriumbensoat, natriumkarbonat, naturlig arom (vanilj), strösocker, vitamin A och D, ÄGG, ÄGGULA, ÄGGVITA

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kladdkaka (gluten&mjölkfri)´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 58 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 30.0 g
Kolhydrater 40.0 g
Protein 4.0 g
Fibrer 2.0 g
8.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 449.0 kcal
kJ 1874.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 17.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 34.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 3.0 g
50.0 %