Innehållsförteckning, näring och RDI för Kladdkaka Hallon gluten&mjölkfri (GRAYS BAKERY / GRAYS BAKERY AB)

Kladdkaka Hallon gluten&mjölkfri innehåller

Kladdkaka Hallon gluten&mjölkfri innehåller: Socker, vegetabilisk olja (kokos,raps), hallon, rismjöl, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471,emulgeringsmedel E322 (solros)), arom, surhetsreglerande medel E330, citronsyra, emulgeringsmedel E322 (solros), guargum E412, kakaomassa, kakaosmör, kaliumsorbat, konserveringsmedel E202, natriumbensoat, natriumkarbonat, naturlig arom (vanilj), strösocker, vitamin A och D, ÄGG, ÄGGULA, ÄGGVITA

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kladdkaka Hallon gluten&mjölkfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 27.0 g
Kolhydrater 36.0 g
Protein 4.0 g
Fibrer 2.6 g
10.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 400.0 kcal
kJ 1670.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 15.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 30.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.5 g
42.0 %