Innehållsförteckning, näring och RDI för Mat 15%, Låglaktos (KNORR / UNILEVER)

Mat 15%, Låglaktos innehåller

Mat 15%, Låglaktos innehåller: KÄRNMJÖLK, palmolja#, vatten, modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (metylcellulosa, xantangummi), emulgeringsmedel (polysorbat 60), surhetsreglerande medel (natriumcitrat), laktasenzym. #Spårbar och hållbart certifierad palmolja. Läs mer på: www.ufs.com/hållbarhet

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Mat 15%, Låglaktos´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 2 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 15.0 g
Kolhydrater 5.1 g
Protein 2.4 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 168.0 kcal
kJ 701.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.1 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 8.7 g
Enkelomättade 5.0 g
Fleromättade 1.0 g
Kolesterol 0.0 mg

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 3.6 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.1 g
2.0 %