Innehållsförteckning, näring och RDI för Karré plommon sousvide hel (Chefs Basic / Menigo Foodservice )

Karré plommon sousvide hel innehåller

Karré plommon sousvide hel innehåller: Fläskkarré (76 %), vatten, katrinplommon (1,5 %), socker, glukossirap, salt, kryddor och kryddextrakt (bl.a. ingefära, paprika, vitlök), stabiliseringsmedel (natrium- och kaliumdifosfat, natrium- och kaliumtrifosfat, karragenan), surhetsreglerande medel (citronsyra), katrinplommonarom. Mängd sky: 12 - 15 %.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Karré plommon sousvide hel´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 28 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 6.5 g
Kolhydrater 4.0 g
Protein 17.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 140.0 kcal
kJ 584.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.4 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.7 g
28.0 %