Laktosfri Kvarg-Yoghurt Hall/Pass innehåller: KVARG-YOGHURT (pastöriserad MJÖLK, laktasenzym, syrningskultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp.), socker, hallon (2,5 %), passionsfrukt (1 %), modifierad potatisstärkelse, aromer, kalcium, vitamin D och färg (rödbetsextrakt).
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Laktosfri Kvarg-Yoghurt Hall/Pass´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 66 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 1.7 g |
Kolhydrater | 10.0 g |
Protein | 5.2 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Vitamin B12 | 1.0 ug | 50.0 % |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Kalcium | 120.0 mg | 15.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.9 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 10.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 0.1 g | 1.0 % |