Lördagskorv rak, kokt innehåller: Griskött (63%) ursprung Finland, vatten (19,5%), Nötkött (7%) ursprung Finland, potatismjöl (5,4%), salt (1,8%), späck (2%), aromer (muskotnöt, svartpeppar), kryddor (koriander, ingefära, senap, vitpeppar), antioxidationsmedel (E301), stabiliseringsmedel (E450), konserveringsmedel (E250). Kötthalt 70%.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Lördagskorv rak, kokt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 30 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 22.0 g | |
Kolhydrater | 5.7 g | |
Protein | 11.0 g | |
Fibrer | 0.0 g | 0.0 % |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Natrium | 0.7 mg | 0.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 8.3 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 1.2 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.8 g | 30.0 % |