Innehållsförteckning, näring och RDI för Rostad lök glutenfri (Foodman / Foodman AS)

Rostad lök glutenfri innehåller

Rostad lök glutenfri innehåller: Färsk kepalök (52%), vegetabilisk olja (raps, shea, kokos), rismjöl, salt. Innehåller inga allergener.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Rostad lök glutenfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 53 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 50.0 g
Kolhydrater 45.0 g
Protein 3.2 g
Fibrer 5.1 g
20.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 653.0 kcal
kJ 2726.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.8 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 8.0 g
Enkelomättade 35.5 g
Fleromättade 6.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 11.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.0 g
33.0 %