Rostad lök glutenfri innehåller: Färsk kepalök (52%), vegetabilisk olja (raps, shea, kokos), rismjöl, salt. Innehåller inga allergener.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Rostad lök glutenfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 53 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 50.0 g | |
Kolhydrater | 45.0 g | |
Protein | 3.2 g | |
Fibrer | 5.1 g | 20.0 % |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Natrium | 0.8 mg | 0.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 8.0 g |
Enkelomättade | 35.5 g |
Fleromättade | 6.5 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 11.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 2.0 g | 33.0 % |