Kalkonstek, ugnsst, s-v,c:a 2 kg innehåller: Kalkonbröst (95 % ), vatten, salt, mod. stärkelse, socker, förtjockn-medel (E407, E415, E508), stabliseringsmedel ( E450 och E452),smakförstärkare (E621), hydrolyserat veg protein, färgämne (karamell E150 d), antioxid.-medel E316, kons.-medel E250 .
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Kalkonstek, ugnsst, s-v,c:a 2 kg´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 20 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 3.0 g | |
Kolhydrater | 2.0 g | |
Protein | 18.0 g | |
Fibrer | 0.0 g | 0.0 % |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Natrium | 0.6 mg | 0.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 1.0 g |
Kolesterol | 60.0 mg |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.2 g | 20.0 % |