Innehållsförteckning, näring och RDI för Surdegsbröd LantGoda utgår v.38 (PÅGEN / PÅGEN AB)

Surdegsbröd LantGoda utgår v.38 innehåller

Surdegsbröd LantGoda utgår v.38 innehåller: VETEmjöl, vatten, fullkornsVETEmjöl*, speltVETEmjöl, krossade fullkornskärnor av speltVETE*, jäst, HAVREgryn*, gula linfrö, VETEskållning, VETEgluten, surdeg på VETE, salt, kallpressad rapsolja, VETEgroddar, durumVETE, malt av KORN och VETE. Dinkelinnehåll:15 % *Fullkornsinnehåll: 20 %, motsvarande 25 % av torrvikten

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Surdegsbröd LantGoda utgår v.38´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 37 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 3.5 g
Kolhydrater 43.0 g
Protein 11.0 g
Fibrer 5.0 g
20.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 260.0 kcal
kJ 1085.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.4 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 3.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.0 g
17.0 %