Muffins med Daim innehåller: Ingredienser: Kaka: VETEmjöl, socker, rapsolja, ÄGG, mandelkrokant 7% (socker, palmfett, SMÖR, MANDEL, kondenserad MJÖLK, vatten, salt, kakaosmör, kakaomassa, MJÖLKfett, skumMJÖLKspulver, sötvasslepulver (MJÖLK), arom, emulgeringsmedel (E322-SOJA)), vatten, fuktighetsbevarande medel (E422), modifierad majsstärkelse, bakpulver (E500, E450), emulgeringsmedel (vegetabiliskt E475 och E481), salt, VETEGLUTEN, naturlig karamellarom, naturlig vaniljarom, förtjockningsmedel (E415), färgämne (E160a). Topping: Mjölkchoklad 8,5% (socker, kakaosmör 1,5%, kakaomassa 1%, sötvasslepulver (MJÖLK), skumMJÖLKspulver, SMÖRkoncentrat, vasslepulver (MJÖLK), emulgeringsmedel (E322-SOJA), arom), Daim garnering 3% (socker, palmfett, kakaosmör, kakaomassa, MJÖLKderivat, MANDEL, vatten, skumMJÖLKspulver, MJÖLKfett, kondenserad MJÖLK, salt, emulgeringsmedel (E322-SOJA), ytbehandlingsmedel (E414), arom), kakaosmör.
Kan innehålla spår av andra nötter.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!