Innehållsförteckning, näring och RDI för Levain Solros (SCHULSTAD BAKERY SOLUTIONS / LANTMÄNNEN UNIBAKE SWEDEN AB)

Levain Solros innehåller

Levain Solros innehåller: Ingredienser: VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (fullkornsmjöl av RÅG, vatten, maltmjöl av KORN/BYGG), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN/BYGG), fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, solroskärnor/solsikkefrö (2%), rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN/BYGG, havssalt, linfrö brun, sirap, jäst/gjær, VETEGLUTEN, mältat rostad och mosad RÅG, druvsocker, rapsolja, maltmjöl av KORN/BYGG. Kan innehålla spår av: Mjölk/melk

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Levain Solros´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 39 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 3.3 g
Kolhydrater 45.0 g
Protein 8.4 g
Fibrer 3.6 g
14.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 248.0 kcal
kJ 1035.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 1.0 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.4 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.6 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.5 g
25.0 %