Innehållsförteckning, näring och RDI för Stenugnsbakad surdegsvört m tranbär (SCHULSTAD BAKERY SOLUTIONS / LANTMÄNNEN UNIBAKE SWEDEN AB)

Stenugnsbakad surdegsvört m tranbär innehåller

Stenugnsbakad surdegsvört m tranbär innehåller: Ingredienser: VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (10%) (fullkornsmjöl av RÅG, vatten, maltmjöl av KORN), fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, VETEsurdeg (3%) (VETEmjöl, vatten, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN), havssalt, tranbär (2%), sockersirap, rostat extrakt av mältat och mäskat KORN, socker, VETEGLUTEN, jäst, pomeransskal, maltextrakt (KORN), mältat rostad och mosad RÅG, kanel, glykossirap (VETE), druvsocker, nejlika, rapsolja, naturlig apelsinarom, maltmjöl av KORN, solrosolja. Kan innehålla spår av: Mjölk.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Stenugnsbakad surdegsvört m tranbär´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 42 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 1.5 g
Kolhydrater 47.7 g
Protein 7.6 g
Fibrer 3.9 g
16.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 241.0 kcal
kJ 1006.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.7 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.2 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 3.8 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.6 g
26.0 %