Glutenfri Kladdkaka innehåller: ÄGG, socker, farinsocker, rapsolja, GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, kakao, rismjöl, modifierad majs- och tapiocastärkelse, salt, förtjockningsmedel: frukt-, guar-, tarakärnmjöl, pektin och E466, bakpulver: bikarbonat och E450a, emulgeringsmedel: lecitin (raps) och E471 (veg.), arom (vanillin).
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Glutenfri Kladdkaka´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 25 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 24.0 g | |
Kolhydrater | 49.0 g | |
Protein | 5.3 g | |
Fibrer | 2.5 g | 10.0 % |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Natrium | 0.3 mg | 0.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 2.5 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 40.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 0.9 g | 15.0 % |