Gluten- och Laktosfritt Knäckebröd innehåller: Ingredienser: Rismjöl/rismel, majsmjöl/maismel, majsstärkelse/maisstivelse, potatisstärkelse/potetstivelse, vegetabilisk olja (palm)/vegetabilsk olje (palme), jäst/gjær, bovetegryn/bokhvetegryn, sockerbetsfiber/sukkerbetefiber, socker/sukker, invertsockersirap/invertsukkersirup, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (karboximetylcellulosa, guarkärnmjöl/guarkjernemel), salt, bakpulver/hevemidler (natriumvätekarbonat), emulgeringsmedel/emulgator (mono- och diglycerider av fettsyror). Kan innehålla spår av sesamfrön/Kan inneholde spor av sesamfrø.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Gluten- och Laktosfritt Knäckebröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 94 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 6.5 g | |
Kolhydrater | 72.0 g | |
Protein | 5.5 g | |
Fibrer | 6.0 g | 24.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 3.0 g |
Enkelomättade | 1.7 g |
Fleromättade | 0.6 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 2.5 g |