Innehållsförteckning, näring och RDI för Gluten- och Laktosfritt Knäckebröd (Wasa)

Gluten- och Laktosfritt Knäckebröd innehåller

Gluten- och Laktosfritt Knäckebröd innehåller: Ingredienser: Rismjöl/rismel, majsmjöl/maismel, majsstärkelse/maisstivelse, potatisstärkelse/potetstivelse, vegetabilisk olja (palm)/vegetabilsk olje (palme), jäst/gjær, bovetegryn/bokhvetegryn, sockerbetsfiber/sukkerbetefiber, socker/sukker, invertsockersirap/invertsukkersirup, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (karboximetylcellulosa, guarkärnmjöl/guarkjernemel), salt, bakpulver/hevemidler (natriumvätekarbonat), emulgeringsmedel/emulgator (mono- och diglycerider av fettsyror). Kan innehålla spår av sesamfrön/Kan inneholde spor av sesamfrø.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Gluten- och Laktosfritt Knäckebröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 94 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 6.5 g
Kolhydrater 72.0 g
Protein 5.5 g
Fibrer 6.0 g
24.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 381.0 kcal
kJ 1590.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Fosfor 70.0 mg
12.0 %
Magnesium 70.0 mg
25.0 %
Natrium 0.0 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.0 g
Enkelomättade 1.7 g
Fleromättade 0.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.0 g
33.0 %
Vatten 7.0 g
0.0 %