Naturell yoghurt - CULTURA innehåller: Mjölk (högpastöriserad), mjölkprotein, yoghurtkultur, Lactobacillus casei F19®, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Bifidobacterium BB-12®, vitamin A och D
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Naturell yoghurt - CULTURA´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 60 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 1.5 g |
Kolhydrater | 4.0 g |
Protein | 4.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Vitamin A | 25.0 ug | 4.0 % |
Vitamin B2 | 0.1 mg | 11.0 % |
Vitamin B12 | 0.3 ug | 15.0 % |
Vitamin D | 0.4 ug | 5.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 1.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 4.0 g |