Knäckebröd, glutenfritt innehåller
Knäckebröd, glutenfritt innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.
SE/NO/DK Ingredienser: Vetestärkelse/hvete-/hvedestivelse, skummjölks-/skummetmelk- /skummetmælkspulver, fiber av sockerbeta/sukkerroer, socker/sukker, jäst/gjær/gær, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (E412, E464), vegetabiliskt margarin (veg. fett/fedt, vatten/vann/vand, emulgeringsmedel/emulgator (E471), salt, surhetsreglerande medel/middel (citronsyra), aromämne/aroma), bakpulver (E575, E500), salt, mineralämne (järn), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyra).
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!