Grillburgare, svenskt kött innehåller: INGREDIENSER: Nötkött* 60%, potatis, lök, stärkelse, vatten, potatisfiber, salt, nötköttsbuljong, socker, svartpeppar, libsticka och rapsolja . * Uppfött och slaktat i Sverige
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Grillburgare, svenskt kött´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 168 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 14.0 g | |
Kolhydrater | 12.0 g | |
Protein | 12.0 g | |
Fibrer | 2.5 g | 10.0 % |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Vitamin B1 | 0.0 mg | 2.0 % |
Vitamin B2 | 0.1 mg | 7.0 % |
Vitamin B3 | 5.3 mg | 35.0 % |
Vitamin D | 0.5 ug | 7.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 5.8 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 0.8 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.4 g | 23.0 % |